EJEN HARTANAH PERAK (PERAK PROPERTY AGENT)

Saya Mohd Nasharil merupakan seorang Ejen Hartanah Perak yang berdaftar menguruskan jual-beli rumah, kedai serta tanah sekitar negeri Perak merangkumi Ipoh, Seri Iskandar hingga ke Manjung, Kampar, Gopeng, Tapah hingga ke Tanjung Malim. Saya Ejen Hartanah Perak yang bernaung di bawah Legacy Real Property Sdn Bhd dengan pengalaman hampir 13 tahun mampu memberi jaminan kepada anda untuk menguruskan jual beli hartanah.

ANDA INGIN MENJUAL RUMAH/TANAH/KEDAI? MENCARI EJEN HARTANAH PERAK TERBAIK UNTUK URUSKAN HARTANAH ANDA?

ANDA ADA MASALAH SEPERTI BERIKUT?

 • tak tahu harga/nilai pasaran semasa?
 • tak tahu macam mana proses?
 • macam mana nak iklan?
 • berapa loan bank yang boleh mohon?
 • kat mana nak semak kelayakan loan?
 • pening terima call yang banyak dari pembeli?
 • macam mana nak filter buyer yang betul-betul serius?
 • nak jual atau beli tapi takut kena tipu?
 • dah ada pembeli tapi nampak macam takda apa-apa progress?

JIKA ANDA ADA MASALAH SEPERTI DI ATAS

JANGAN RISAU… SAYA BOLEH BANTU ANDA…!!!!!

Saya seorang ejen hartanah perak yang berdaftar di Legacy Real Property (REN 19884)

Berpengalaman melebihi 10 tahun serta mahir dalam urusan jualan, belian serta sewaan hartanah negeri Perak. Saya berkhidmat di kawasan Ipoh, Chemor, Tanjung Rambutan, Ulu Kinta, Kampar hingga ke Tanjung Malim, Batu Gajah hingga ke Manjung serta Taiping. Pencapaian yang memberangsangkan dengan mempunyai Team yang besar telah menjadikan kami antara ejensi hartanah yang terbaik di Perak. Sehingga hari ini, kami telah berjaya membantu menjual melebihi 200 buah hartanah dalam setahun.

KENAPA PERLU LANTIK EJEN HARTANAH?

 • ANDA AKAN MENDAPAT SERVIS KONSULTASI YANG MENGIKUT GARIS PANDUAN OLEH LEMBAGA PENILAI DAN PENTAKSIR EJEN HARTA TANAH & PENGURUS HARTA (LPPEH)
 • SEMUA URUSAN AKAN DILAKUKAN SECARA PROFFESIONAL, CEKAP, TERURUS DAN TELUS
 • SETIAP HARTANAH AKAN DIPASTIKAN DAHULU NILAI PASARAN, SEMAKAN GERAN, MELIHAT KONDISI HARTANAH, MENGHASILKAN GAMBAR YANG BERKUALITI SERTA IKLAN SECARA MELUAS MENERUSI PELBAGAI MEDIUM OFFLINE DAN ONLINE
 • EJEN HARTANAH AKAN URUSKAN SEGALANYA DAN ANDA TIDAK PERLU PENING
 • EJEN HARTANAH SEBAGAI PEMUDAH CARA UNTUK ANDA
 • INI AKAN MENJIMATKAN MASA ANDA DALAM PROSES JUAL-BELI HARTANAH. JIMAT MASA JIMAT TENAGA SERTA HASIL YANG MEMUASKAN

PENGENALAN DIRI SAYA

Saya Mohd Nasharil Mohd Nasiruddin seorang perunding hartanah berdaftar (REN 19884) bernaung di bawah Legacy Real Property (cawangan Perak). Bergiat aktif dalam bidang ini sejak tahun 2013 hingga 2022 sekitar Selangor dan Wilayah Persekutuan kemudian bermula 2020 bergerak untuk urusan hartanah di seluruh pelusuk negeri Perak Darul Ridzuan.

Sebagai seorang ejen hartanah, saya berperanan memberi khidmat nasihat dan menguruskan urusan jual-beli rumah, apartment, kondominium, rumah kos rendah,lot kedai, tanah dan kilang. Senantiasa bersikap profesional dalam berurusan dan memberi penerangan terbaik buat client.

Seorang ejen hartanah tertakluk pada pematuhan akta dan undang-undang dari pihak kerajaan serta dipantau oleh Lembaga Penilai dan Pentaksir Ejen Harta Tanah & Pengurus Harta (LPPEH)

Kepuasan pembeli yang pernah berurusan dengan saya. Terima kasih..!!!!

Berikut pula antara komentar penjual yang pernah menggunakan perkhidmatan saya. Terima Kasih…!!!

APAKAH STRATEGI KAMI UNTUK MENJAYAKAN PENJUALAN RUMAH ANDA?

Kajian terhadap nilai pasaran rumah anda sangat penting. Oleh itu, Kami akan bentangkan harga yang terbaik setelah semakan nilai pasaran dan permintaan semasa bagi kawasan rumah anda mengikut jenis serta kualiti hartanah sekaligus menjadikan hartanah anda kelihatan menarik dan mampu terjual dengan cepat.

Kami iklankan rumah anda dengan memberi tumpuan kepada pelbagai medium berbayar serta fokus kepada pembeli yang positif serta berkelayakan dengan menyaring kadar pendapat mereka agar bersesuaian membeli hartanah anda. Kami ada database bakal pembeli yang mencari hartanah di kawasan tertentu dan degan itu kami akan hubungkan dengan hartanah anda. Ini kaedah yang paling efektif kerana kesemua bakal pembeli dalam database kami adalah mereka yang positif dan serius.

Kami mempunyai hubungan baik dengan peguam, pegawai bank dan jurunilai. Ini mampu melancarkan keseluruhan proses penjualan rumah anda. Dengan kata lain, urusan anda menjadi lebih mudah. It’s a One Stop Center. Kami bekalkan khidmat yang akan membuatkan anda selesa dan puas hati.

HASILNYA MEMBERANGSANGKAN…!!!!

Kepuasan anda adalah kegembiraan kami
Penerangan Yang Jelas Kepada Klien
Adalah menjadi tanggungjawab kami memberikan perkhidmatan yang terbaik.
Pengurusan Masa Sangat Penting

ANDA MEMBUAT PILIHAN YANG TEPAT DENGAN MELANTIK PERUNDING HARTANAH TERBAIK MENGURUSKAN HARTANAH ANDA

BAGAIMANA MAHU HUBUNGI SAYA?

JOM KITA SEMBANG, KLIK NOMBOR DI BAWAH

WASAP NUMBER 0125071604
klik sini untuk terus ke WhatsApp saya
klik untuk terus hubungi saya
Untuk semak nilai hartanah anda, klik di sini

“MEMBANTU ANDA MEREALISASIKAN IMPIAN, INSYAALLAH”

Mohd Nasharil